Tuesday, October 20, 2009

Riang Raya Mechi 007

'Riang Raya Mechi' da selesai...

Tarikh: 17 Oktober 2009
Tempat: Restoran Laksamana Cheng Ho
Harga: RM18 (food) RM2 (keychain mechi)
Yang xde MEGI sya,jayzee,kathy,farhin,nicky
MEboys I xtau~

Makanan sedap,meriah laa jugak n banyak gamba..

Tapi byk gamba orang laen,bukan gamba sy..huhu

X pela,mlm tu sy x aktif sgt menyelit2 n menyebok dpn camera..kasi can kat orang laen..lol

Kalau dari dslr nash tuh,sikit sgt laa gamba sy,tp mgkin ade laa byk skit kat camera aisyah n ummu..

Baju n tudung pun pinjam member je..tapi xde laa pakai sempoi sgt macam nak pegi kelas tuh..tapi bersederhana je laa..Member2 laen sume pakai cun2,sy je sedang2,sebab tu kot x banyak amek gamba..huhuh

Nanti bile da final year kalau ade Mechi raya dinner lagi,sy nak pki cun2 ah pulak..kalahkan sume orang..cehh..kena beli baju raya best2 neh tuk raya dua tahun lagi..

Terima Kasih diucapkan kepada sume rakan2 Mechi 007 yg menjayakan dinner malam tu..
Jasa kalian akan ku kenang~warga Mechi 007.. i lap u

nampak sgt kn sy makan byk..mulut penuh,cam tupai la plak~

Lagi 2 tahun je kite sume bersama kat UTP neh..
Next year 8bulan berpisah sebab kena pegi Industrial Internship campur cuti skit..

Semoga persahabatan sume warga Mechi 007 neh akan berkekalan
Semoga sume akan jadi Mechanical Engineer / ape2 keje pon dengan jayanya..

Amiin~

(oops final exam da dekat..study pon terkontang kanting lagi..klu nak berangan jadi successful engineer,kena start berangan nak rajin study n jawab exam macam senang gile dlu ah..)




2 comments:

zureen-chan said...

takpe min, 2 tahun ag kte pakai lg vogue gitu...hehe

cikminn said...

hehe..tunggu kemunculanku selepas 2 tahun lagi..hoho~