Tuesday, January 5, 2010

Semangat da..

Assalamualaikum..

Hari ni da mule excited lebih skit..
sebab da settle wat full payment n da deal sume2 ngan travel agent tuk pegi hong kong..
da sembang2 n tanye macam2 kat agent uh pasal jalan2 kat hong kong.heee semangat skit sebab nak pegi Disneyland n tringin nak merase winter walaupon xde snow kat situ..batak skit sebab 1st time kan..kasi can laa..huhu~

jumaat neh flight kami(me n nana) kul 6pagi..adeyh cane neh xtau nak mintak tolong sape nak hantarkan pegi airport sebab kena ade kat sane kul4pagi..xnak laa susahkan baba plak.kalau nak naek taxi macam mahal je.RM70 from shah alam..pagi buta lak uh nak kena gerak.hmm..

Kami amek Harpers Travel punye pakej,4D3N je.da consider macam2 n we think that's the best option that we had.
2nights kat hotel dekat2 Kowloon and 1night kat Disney Hollywood Hotel.

cerita2 lain nanti insyaAllah nak share after da selesai n selamat sume..
Kami pergi berdua je n konon2 nak wt cam backpacking walaupon under package..
Harap kawan2 dapat doakan perjalanan kami lancar dan selamat.

'Semoga Allah lindungi dan permudahkan segala urusan kami.Amiin..'

(banyak nak plan lately so cerita pasal trip gi Indonesia hari tu pon blom tulis ag..nanti ah InsyaAllah nak share cerita n pengalaman sy jalan2 kat entries yg laen)

6 comments:

NurulAtiqah said...

have a safe trip min~

cikminn said...

tq zopor... :)

saufiahmad said...

yer betol have a safe n enjoy aja..ole2 1 miahahaha

cikminn said...

tq sopi..klu nak ole2 kne dtg shah alam laa.huhu

rauain said...

cikminnn.byknye jalan die.hehe

zureen-chan said...

skrg mesti min dah kt HK..huhu..bestnye..
hv a safe holiday yerp~ :D