Sunday, February 21, 2010

don't read this

Sekarang kul5.51 petang..

Nak study pon da takleh sangat waktu2 neh, nak tengok movie da takde cite baru dalam laptop,nak tido tak elok n tak ngantuk, nak jogging takde geng nak jogging(alasan), nak main game da boring, nak ber'facebook' pon boring, nak makan tak lapar, nak jalan-jalan ipoh takde orang ajak n takde kereta,nak update blog da taktau nak tulis ape tapi nak jugak tulis..(sumpah ngah boring)

NAK MAIN NGAN BABY OR BUDAK KECIK..
(SETIAP KALI BORING JE RASE NAK DUKUNG BABY TAPI BILE DA BORING DUKUNG BABY DA TAKTAU NAK BUAT APE)

*bile la Jaebom nak masuk 2PM balik neh..

3 comments:

zureen-chan said...

min, dukung la akuuu...!!! haha..

cikminn said...

hahah..tak maluuu..kite dukung budak comel je..zureen tak termasuk..hua999

Mohaimin_Ichi said...

zureen comel pe,
suh abg bob dukung r baru romantik skit
hahah