Thursday, February 11, 2010

manjakan perut dengan makanan..

Semalam mama call tanye pasal perut sy pastu sy cakap la da ok..
Perut yang tibe2 manja neh da 3 hari x makan nasi n makanan berat..
Mama pon ade gak bagitau news baru..Pasal perut la jugak.
Kak Sai (kakak ke2 saya) yang kawen bulan7 tahun lepas da berbadan dua.. bukan ade dua badan yer tapi maksudnye da mengandung..hampir sebulan da..
Hihi sy excited laa kan sebab memang suke kalau nak dapat baby lagi..ley main2 yeay!

(tajuk perut tu penting yer sebab rumet sy Syaida hazira ramli telah kembalikan perutnye ke keadaan asal iaitu cit cit buncit..da layak join in d group)

Untuk meraikan kejayaan sy yang telah berjaya R&R (rehat dan rawat) perut ini selama 3 hari,maka dengan itu sy,syaida dan farhin telah makan2 di luar utp..boring lah makan makanan kat cafe v5 je..konon2 nak makan best2 tapi last2 pegi dekat kedai mak angkat syaida je kat tronoh..takpela,dapat la jugak manjakan perut ngan nasi goreng chicken chop yg banyak tapi sangat murah tu..berbaloi-baloi..Gambar terbaru kami yang diambil oleh photographer terkenal:Encik Nashakir..(tibe2 nak promote rumet sebab die single n available,sape berkenan ley isi borang online)

Nak jugak menyelit gambar lain..sebab esok balik.CNY~


Abaikan gangguan pada gambar..actually tu tangan mulus bikyati yang tolong snapkan gambar.

Gambar mase kenduri kawen KakSai n Abg Nizam @Banquet Hall,MBSA..mase neh sy sampai kul3.30 petang n tetamu pon da beransur pulang..sob3..pagi tu ade Final Exam MED II.habis paper terus je meluncur balik Shah Alam..

Esok hari Jumaat..kelas habis kul12..balik umah nanti tumpang mustaqim,umah die sec.11 so dekat je ngan umah sy kat sec.9. Asek menumpang orang jek..rumet ade hal so die balik hari sabtu..tak dapek bawak kete die sampai die risau n asek jeling2 kat meter tuh..yela die awal2 da bagi limit sy tak boleh bawak lebih drpd 130.nanti ayah die marah..haha.so terpaksa akur.yela lagipun kete kelisa kan takkan nak over2 sangat.anak muda kena dengar nasihat orang tua..baru dapat kaf-ba-ro-ka-alif-ta-nun..

Ok cukuplah merapu malam ni sebab ngah kenyang..esok balik esok balik..nak dukung baby amira yang baru masuk 6bulan tu n nak dengar die menguap sambil berbunyi..antara baby yang tak senonoh sy jumpe sbb menguap memang bunyi kuat..kahkah yang penting comel~i loike~





5 comments:

Mohaimin_Ichi said...

haha.
Min, blanje aku makan, klu x aku gtau Sya. keh2
camne kau tulis blog ni tanpa dia tau?
sorok2 tulis? tulis time dia dah tido? tulis time dia xde kat bilik?
woo

cikminn said...

hehehe..rasenye skang die da tau aku ade blog..cume die belum pernah bace blog ni,xpernah tau address pon.huu

aku tulis bile2 mase aku nak ah,tapi sya kan rajin study,x sedar sgt kot.haha~

zureen-chan said...

hehe..nk ugut min jgk..blnje mkn eh!!! nasi ganja.. :))

zafarel said...

ntah2 sya yg tulis neh..wahah..almaklumla rum8 =P

cikminn said...

haha..xdela..x kan la sya yang tulis sendiri..

amboi zuren,da jangkit ngan dr.azmi pulak..ugut2 org gune nasi ganja..hehe