Saturday, April 3, 2010

edisi march terlewat~

Alhamdulillah da masuk bulan april 2010 dan kite sume masih dipanjangkan umur oleh Allah SWT.

So pada pagi yang cerah n angin bertiup sepoi2 bahasa ni,sy rase nak tulis pulak kisah2 yang berlaku bulan mac aritu sebab tengok entri bulan mac sikit sangat..huu~

Let's begin with my mid-term break story...
I hung out with my friends...dat day my family went to Kuantan sebab sorang cousin bertunang. malas nak ikut tapi boring2 pulak kat umah so ajak la dorang neh kuar..mase tu kat mid ade alice in wonderland punye promo..

Pastu..for 3days I went to Cambridge,I learnt many new things...It was great!

Kakak cakap syahir admitted to hospital kul 2 pagi sebab batuk2 teruk n hard to breath..pastu esoknye hasya pon admitted jugak. kesian sangat budak2 tu,kecik2 lagi..syahir 2 tahun,hasya 6 tahun..masuk DEMC,kat sec.9 so dekat sangat la ngan umah n tokmama n tokbaba dorang senang la nak melawat...

4hari jugak la kat sane.tapi dorang tu aktif sangat la pulak..melompat2 atas katil,siap showed off lagi barang2 yg dapat..tak nampak cam sakit pon..

Ni pulak baby amira.cuti aritu da masuk 7bulan..suke sangat duduk luar rumah..rase free kott..kalau letak dlm walker kat luar rumah memang die gerak merate2..da la kalau baringkan pon die da boleh mengengsot jauh2..soo cute~~~
Da abes mid-term break,balik UTP pulak...first week tu,macam free je rase..assignment takde,test takde.cume wat keje ETP jela..weekend tu wa,najat,anis sume tu plan nak pegi enjoy2..saje isi mase lapang same2 MEGI before pergi internship next sem kan...apparently my ETPmates ade plan nak pergi pantai gak nak ambil air laut,so sy alang2 tu jadi wakil lah,jimat masa sikit..

Pergi 2 kete,sume MEGI(mechi girls) 8orang. Min, Zureen, Aisyah, Najat, Anis, Ana, Wa, Abil..macam2 drama la jadi,sesat jauh la,happy dapat tengok sunset,mandi2 laut,lalu lorong gelap,pinjam handphone pakcik tepi pantai,tak jumpe dorang,jejak kasih,berkumpul balik kat surau...sume tu adegan2 mase kat Teluk Senangin. dalam kul9 malam camtu,da lapar terus pergi makan kat Shabu-Shabu. makan dan makan lagi sampai berbaloi RM17 sorang.. balik tu rase cam tak puas kuar lagi so pergi karok pulak kat Shogun Batu Gajah..memang jauh perjalanan hari tu..but overall,it was really enjoyable n will remain in my memory sampai habis intern..after internship da ley ingat memori baru lak wakaka~



4 comments:

zafarel said...

siyes cute giler bdak2 tuh..diulang bdak2 itu..

cikminn said...

budak2 tu dari genes yg same ngan aku gak..
memang keturunan comel mungkin? hehehehe

zafarel said...

erk..ko exception kot..lalala~

cikminn said...

ouh...mungkin bukan comel..
tapi, gorgeous? =P