Wednesday, April 28, 2010

bile bangun awal...

Mode: Happy yeay!!!

sebab bangun awal...

tu la orang kate,kalau bangun awal neh rezeki senang masuk..

if ade sape2 nak mintak sy belanje dia pape pagi neh pon sy belanje je-->rezeki utk sahabat sy yang bangun awal la (bile takde orang mintak baru nak ckp camni eh min oii)
after subuh da tak ngantuk,tapi sejukkkk sebab malam tadi lupe pakai selimut..

Hari ni nak kena siapkan mechatronics project..
our group kena wat research pasal 'aircraft landing gear system'...cambest je kan tajuk?hehe..

With the groupmates,macam2 kitorang tanye cik abg google,belek2 buku sampai koyak,n 'sharing is caring' session gune my cute-new-cheap table,so skang da faham sikit2 la how it works..tinggal nak kena siapkan truth table,digital logic circuit n ladder diagram...pastu prepare untuk viva next week...

Rase2 pasni da boleh la sikit2 sembang ngan abang rizal kan pasal aviation..wahaha~

Tukar topic~~~

Bak kate sorang coursemate,
'this week is blessed by God, next week we are doomed'

Supposedly this week ade vibration test..Sume dak mechi gentar ngan this subject (except for moh kott)..Skali postponed to next week yang ade manufacturing tech test n viva mecha.

camne neh?
plan nak balik relax2 kat umah weekend neh punah la suda..
bile neh nak makan kek barbie n lasagna kakak wat?






















sorry kakak,ida letak iklan sikit..kempunan nak kek tuuuu...pastu ade cupcakes keliling tu tulis name ida n 21..(take note okay)
;P

















[mode changing--->sad]
Tinggal 1 week je lagi nak masuk lecture theater n dengar suara2 lecturer mengajar dengan penuh semangat,duduk sebelah member2 yang kadang loyar buruk kadang loyar baik,terkejar2 pergi kelas sebab bangun lambat or lupe ade kelas,lepak2 makan ngan coursemates mase gab between classes,jalan balik kelas same2 sambil membebel itu ini...

Lepas abes next week,ade study week pulak,sume study ikot style sendiri,pastu exam week pulak..(yang jadual die macam berniat nak bunuh budak2 mechi),pastu cuti sekejap pulak..

Lepas tu? sume rakan2 seperjuangan berpisah kejap 8 bulan untuk internship yang merata-rata tu...

Sedih la pulak nanti susa nak jumpe MEGi(mechi girls) yang disayangi sume :'(



4 comments:

Hana' Yusuff said...

hahaha..
boleh..tp ida belikan dulu loyang buat kek barbie tu eh.
dan jgn lupa bday hasya pun coming soon! dah sibuk nak buat bday party tu

sAyEr said...

aik, kenape xleh komen ni?

cikminn said...

kakak - ala loyang tu pinjam org yg aja deco kek tu laa..nak jugak nk jugak..huu..tp kalau kek cinderella lagi best ;P
mase bday party hasya kalau ida balik umah bru nak bg present,kalau wat mase ida x balik x ley la bg..huu~

sayer - farhin yg stylo,anda x ley komen sbb x macho..hehe

farhin_macho! said...

hak hak hak. adoi, pelik bile cikiminn dalam aura sayu2. haru haru~ but yet, sayu2 pun,strength of menyakat xpenah decease eh minn? :P

8 months tu akan tibe, huhu p/s:jangan makan banyak! hik3