Saturday, May 1, 2010

nak tinggi tapi da tua...

memang pon..
nak tinggi..
sekarang bukan pendek pon tapi tak tau la nape perasaan nak makin tinggi tu ade lagi.
kalau perempuan umur 21 ke atas boleh tinggi lagi tak?

tibe2 jadi suka sangat kasut
kalau bukak mane2 blogshop pon lagi suke tengok yang jual kasut
tapi cuci mata jela~
suka tengok wedges & booties
yang 3inches je la maximum
tak suke heels yang halus2 tu,tak reti pakai pon sebenarnye
pernah try housemate punye yang 5.5 inches tapi jalan terhuyung hayang
nak melangkah pon teragak-agak

da banyak neh target nak beli wedges n kasut boot cun2,tapi tunggu pas intern ah
sekarang lek2 dulu,kat utp neh sempoi2 je pakai sport shoes,sandal yang simple n selipar toilet yang buruk..
hari tu beli satu wedges cun neh pon tak pakai2 lagi..

selalu usha2 blog neh,kasut2 from korea yang sangat gorgeous n menawan hatiku (missOCD)
tak pon blog neh,kasut2 die cmbest n harge tak mahal sangat.. (orangelittle)

adeyh cakap pasal kasut la pulak...
main point sebenarnye nak cakap nak tinggi

ade orang menyampah bile dengar sy cakap nak tinggi..haha
tapi saje je,ade alasan tersendiri:
sebab takmau lipat seluar (kalau beli jeans kena amek size besa sebab takmau ketat kat peha tapi bile saiz besa jadi seluar makin panjang so kena lipat),
sebab nak pinjam baju kurung kat rumah(sy tak berapa boleh nak share baju kurung cantik2 ke blouse ke kat umah sebab saiz sy pendek skit)

sebab tak puas hati jessica snsd tu nampak pendek tapi 164cm,tinggi 2cm daripada sy...wahaha alasan tak munasabah

wisdom teeth da abes tumbuh..maksudnye da tak meninggi ke?

(cikimin,sepatutnye anda bersyukur dengan ketinggian anda sekarang)


3 comments:

wani said...

ala min.. aku 150 cm je kot ;)

Hana' Yusuff said...

wahh..sejak bila nak pakai wedges ni? sakit kaki tak?

cikminn said...

wani..wani body mantap xpe..hahaha

kakak,x sakit kaki pon..heheh..aritu ade bli stu yg cun kaw2 punye tapi x tau pulak bile nak pakai..hua3